صفحه خانگی
هیأت علمی
پژوهش
تماس با ما

اطلاعیه اخذ درس «پروژه تخصصی» برای دانشجویان کارشناسی مهندسی عمران  ::( ۳ بهمن ۱۳۹۴)::

شروط لازم برای اخذ درس «پروژه تخصصی» دوره کارشناسی عمران به شرح زیر می باشد:

•  معدل کل بالای ۱۴

• درس غیر قابل حذف کردن می باشد.

• تا قبل از زمان ترمیم پیشنهادیه پروژه تخصصی به تایید استاد راهنما رسیده باشد. فرم پیشنهادیه در سایت civil.yazd.ac.ir موجود می‌باشد.

• در صورت نداشتن شرایط فوق و اخذ درس توسط دانشجو درس پروژه تخصصی برای دانشجو حذف اجباری می­گردد.

ثبت نام الکترونیکی دانشجویان انتخاب شده برای شرکت در المپیاد دانشجویی  ::( ۲۵ اسفند ۱۳۹۳)::

بنابر اعلام مرکز استعدادهای درخشان دانشگاه،  پیرو نامه دریافتی از دانشگاه شیراز به عنوان مرکز قطب برگزاری المپیاد علمی-دانشجویی، دانشجویان انتخاب شده برای شرکت در المپیاد کشوری (از طریق برگزاری آزمون توسط گروه عمران) لازم است  در فاصله زمانی ۲۶ تا ۲۹ اسفند  با مراجعه به آدرس http://dahad.shirazu.ac.ir/ نسبت به ثبت نام الکترونیکی المپیاد علمی-دانشجویی اقدام نمایند.

اصلاح جدول دروس عمومی دانشجویان کارشناسی عمران -عمران ورودی  ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۲ ::( ۱۴  اردیبهشت  ۱۳۹۳ )::

جدول دروس عمومی دانشجویان کارشناسی مهندسی عمران-عمران  ورودی ۱۳۸۹ و بعد از آن با توجه به تغییر ایجاد شده در درس «جمعیت و تنظیم خانواده» و ایجاد درس جدید «دانش خانواده و جمعیت» اصلاح شد. قابل ذکر است برای کلیه دانشجویان کارشناسی عمران - عمران ورودی ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۲ گذراندن دروس مطابق جدول 2 موجود در لیست دروس این دانشجویان الزامی است و علاوه بر محدودیت‌های ذکر شده در جدول، محدودیت دیگری اعمال نخواهد شد.

اطلاعیه مهم آموزش در خصوص دروس اختیاری کارشناسی عمران (ورودی ۸۹ و بعد از آن) ::( ۴ بهمن ۱۳۹۲ )::

بدین وسیله به اطلاع می رساند دانشجویان باید حد اقل ۱۵ واحد از تمامي دروس در جداول  ۵ تا ۷ (لزومی ندارد از یکی از جداول باشد) را انتخاب نمايند.

شرایط اخذ درس «پروژه تخصصی» برای دانشجویان مهندسی عمران-عمران  ::( ۸ دی ۱۳۹۱ )::

بر اساس مصوبه شورای گروه مهندسی عمران، دانشجویان  کارشناسی  مهندسی عمران-عمران  در صورتی می‌توانند درس «پروژه تخصصی» را اخذ نمایند که معدل آنها ۱۴/۵ به بالا باشد.  علاوه بر این لازم است تا دانشجویان قبل از ثبت نام  این د رس، با همکاری استاد راهنمای مورد نظر خود پیشنهادیه پروژه تخصصی را تهیه نموده و جهت تصویب به دفتر گروه عمران ارائه نمایند. اخذ این درس تنها پس از تصویب پیشنهادیه در شورای گروه عمران امکان‌پذیر خواهد بود.

اطلاعیه اعلام مهلت تحویل پیشنهادیه «پروژه تخصصی» دوره کارشناسی  ::( ۸ مهر ۱۳۹۱)::

دانشجویانی که درس پروژه تخصصی را گرفته اند بید فرم پروپوزال درس پروژه تخصصی را از سیت گروه گرفته و با هماهنگی استاد درس نسبت به تکمیل آن اقدام نمیند (نمونه تکمیل شده ین پروژه در سیت گروه ارائه شده است). فرم فوق که به امضاء دانشجو و استاد درس رسیده بید حدکثر تا تاریخ  ۸ آبان به دفتر گروه تحویل داده شود. فرمهیی که بعد از ین تاریخ تحویل گروه شود به ازاء هر هفته تاخیر مشمول نیم نمره منفی خواهند شد. همچنین لازم است پس از بررسی پروپوزال در گروه نسبت به رفع نقص احتمالی اقدام و فرم مربوطه به امضاء ریاست گروه رسیده و حدکثر تا تاریخ  ۲۰ آبان به آموزش گروه تحویل داده شود.

اطلاعیه درس «پروژه تخصصی» ::(۲۰ تیر  ۱۳۹۱)::

دانشجویانی که در «پروژه تخصصی» را اخذ می‌نمایند، لازم است بعد از جلسه دفاع و  انجام تصحیح‌های پیشنهادی، فرم مجوز صحافی را به امضاء استاد راهنما رسانده و سپس نسبت به صحافی نسخ پروژه اقدام نمایند. بدیهی ا ست فارغ‌آلتحصیلی این دانشجویان منوط به تحویل نسخ صحافی شده مورد تأیید می‌باشد.

اطلاعیه آموزش در خصوص دروس پروژه تخصصی و دروس معماری  ::(۲۷ شهریور  ۱۳۹۰)::

• برای اخذ درس «پروژه تخصصی» گذراندن حداقل ۱۰۰ واحد الزامی اس و دانشجویانی که کمتر از ۱۰۰ واحد گذرانده‌اند و این درس را در مرحله ثبت‌نام اخذ نموده‌اند، لازم است آن را در مرحله ترمیم حذف کنند.

• دانشجویانی که درس «پروژه تخصصی» را اخذ نموده‌اند، باید فرم مربوط به پیشنهادیه آن را از سایت گروه عمران دریافت نموده و پس از هماهنگی با یکی از اساتید گروه عمران، حداکثر تا پایان وقت اداری روز  دوشنبه 2 آبان ماه ۱۳۹۰، فرم تکمیل شده را به دفتر آموزش گروه تحویل نمایند.

• تنها دانشجویان ورودی ۱۳۸۹ و بعد از آن می‌توانند درس «طراحی معماری و شهرسازی» را اخذ نمایند.  پیش‌نیاز این درس صرفا درس «رسم فنی و نقشه‌کشی ساختمان» می‌باشد.

• دانشجویان ورودی ۱۳۸۸ و قبل از آن باید درس «اصول مبانی معماری و شهرسازی» را بگذرانند.  با توجه به اینکه این درس در ترم جاری برای آخرین بار ارائه می‌شود، ضروری است آن دسته دانشجویان ورودی ۱۳۸۸ و قبل از آن که درس مذکور را هنوز نگذرانده‌اند، در ترم جاری نسبت به اخذ این درس اقدام نمایند.

• تنها دانشجویان ورودی ۱۳۸۸ و قبل از آن که درس «اصول مبانی و شهرسازی» را گذرانده‌اند، می‌توانند درس «طراحی معماری»  را به عنوان یک درس اختیاری اخذ نمایند.

Footer
صفحه خانگی | اطلاعیه ها و اخبار | هیأت علمی | پژوهش | آموزش | پیوندها | تماس با ما
برای مشاهده صحیح صفحات سایت از مرورگر firefox استفاده نمایید.